Här är alla skillnader mellan iphone 4s och iphone 4

skillnader mellan iphone 4s och iphone 4IPhone 4s är efterföljaren till iPhone 4 och marknaden räknar med de förbättringar som man kan förvänta sig av en efterföljare. Om Apple når upp till förväntningarna får användaren själv avgöra eftersom många av skillnaderna beror på hur telefonen används. Det är det här som skiljer mellan de två olika modellerna.

Börjar man med en nackdel så väger 4s mer än vad 4 gör, men det är bara tre gram som skiljer så det är förmodligen bara den extremt petiga användaren som känner detta och ser det som en nackdel. Det är dock så att 4:an väger 137 gram och 4s väger 140. I övrigt så är båda modellerna identiska när det gäller storlek, höjd, bredd, djup och skärmstorlek. När det kommer till färgen finns både 4 och 4s i svart och vitt. När det gäller kameran är det dock större skillnader där 4s kan visa upp en kamera med 8 megapixlar och slår 4:an rejält som bara nådde upp till 5 megapixlar. En ny bländare sitter också i 4s vilket gör att mer ljus släpps in och minskar risken för mörka bilder vilket användare, som fotograferar mycket med sin iPhone 4, med största sannolikhet upplevt.

Så till batteriet. Även här har 4s förbättrats och har en samtalstid som når upp till 8 timmar i 3G nätet, en förbättring med en timme. 4:an slår dock 4s när det kommer till standby tiden så kontentan är att samtalstiden är längre men standby tiden kortare på 4s. Detta kompenseras dock med processorn i 4s som är uppgraderad och nu använder A5 teknik i stället för A4. Med den nya processorn blir grafiken upp till sju gånger snabbare vilket är en välkommen förbättring framför allt för den som spelar på mobilen eller använder grafikintensiva applikationer. 4s levereras också med det nya operativsystemet iOS 5 som innebär en hel del förbättringar och förändringar mot iOS 4.

För att sammanfatta det hela så är 4s skillnader av betydelse för den som spelar, använder tyngre appar eller som tycker om att ta kort och video. Det är kanske inte en revolution för den som inte använder sin telefon så mycket. Det är inte heller ett alternativ för den som vill imponera med en ny modell eftersom de ser helt identiska ut. Men tekniskt sett är 4s en ordentlig uppgradering när det kommer till såväl datahantering som till kameran.