Om MacBibeln

macbibelnIngen kan väl ha missat hur Apples produkter verkligen fått en stor fanbase. Undersökningar visar att Apples fans är mer trogna än andra märken. Många som äger telefoner och produkter av andra tillverkare säger att de skulle kunna tänka sig att byta. När det gäller Apples fans uppger istället många att nästa teknikpryl de kommer införskaffa troligtvis kommer att vara från just Apple. Det finns många fördelar med Apples produkter. En av de största fördelarna är att operativsystemen och produkterna görs för att passa ihop med varandra så bra som möjligt. Det skiljer sig från många andra produkter som måste kämpa för att tekniken ska fungera bra tillsammans. Många anger att det är just smidigheten som gör att de väljer Apples produkter. Det finns program som enkelt kopplar samman enheter, två bra exempel på sådana är så klart iPhoto och iTunes. Du hittar också många applikationer som kan vara värdefulla men ändå billiga eller helt gratis för dig. Du kan t.ex. hitta många applikationer med GPS-teknik som kan underlätta ditt liv. Om du är ute efter nöje kan du med din Apple-enhet spela roliga spel så som Angry Birds.

Högpresterande teknik

Sett till specifikationerna och kvalitén håller Apple också hög klass. Många som varje dag arbetar med datorer föredrar Mac. Det gäller särskilt de som håller på med design, musik, film och andra typer av skapande. Apple är också kända för att vara i framkant när det gäller att komma på nya och kreativa lösningar. Den framlidne Steve Jobs kom med många nyskapande idéer något som gav liv åt exempelvis iPod. Än idag är iPoden en av de populäraste teknikprylarna även om populariteten avtagit något i och med att iPhone kommit att bli något för de breda massorna. iPhone som använder sig av operativsystemet IOS har kommit att bli synonym med kvalitet och hög prestanda.

Portabel teknik

När det kommer till portabel teknik är det verkligen Apple som befinner sig längst fram i ledet. När den första iPaden kom tog den världen med storm. Tekniken har sedan utvecklats och har idag blivit mer välslipad än någonsin tidigare. Med Apples portabla enheter kan du så gott som alltid använda dig av AppStore för att ladda ned de senaste applikationerna, ett perfekt sätt att ständigt hålla dig uppdaterad.