Första bilden av iPad 3

Första bilden iPad 3iPad 3 ser lovande ut på de första bilder som nu har börjat florera och Apple har höjt marknadens förväntningar på den nya plattan ordentligt. Även om Apple hittills ser ut att kunna leverera en bättre version än 2:an så kommer det att bli svårt att toppa 2:an. Enligt rykten så kommer iPad 3 att vara utrustad med en processor som mäter runt 1 GHz men grafikprocessorn skall ha fått en rejäl förbättring i prestanda med dubbla processorkärnor och en helt ny teknologi när det kommer till skärmtekniken. Man skall också ha lagt resurser på att komma runt problemen som iPad 2 har haft med överhettning och dålig mottagning för telefonsamtal och mobiltrafik för de enheter som har SIM-kort. Om dessa rykten är tillförlitliga eller inte återstår att se.

Vi förväntar oss också att se en klar förbättring när det kommer till kameran, eller kamerorna, eftersom iPad 2 inte briljerade på det planet. En fullversion av HD filmning ligger högt upp på önskelistan. Det är också ett måste att Apple börjar stödja 3 G generationen och även 4 G generationens mobilnät för att locka köpare. De undersökningar som gjorts på foton och de rykten som sprids är nämligen att iPad 3 kommer att vara både tjockare än iPad 2 och dessutom att väga mer, något som måste kompenseras med teknik eller funktioner för att marknaden skall acceptera dessa nackdelar. Eftersom rykten är rykten återstår det att se vad Apple lyckas få in i denna nya enhet, och vi ser med spänning fram emot lanseringen. Apple har tidigare inte misslyckats med att imponera på sina kunder när det kommer till mobila enheter och vi hoppas att detta också gäller vid lanseringen av iPad 3 som är satt till början av mars i USA och till slutet av mars i Sverige.