Ny toppnotering för Apples aktie

toppnotering Apples aktieDet råder finanskris och många branscher kämpar hårt för att överleva, speciellt IT-branschen. Apple går dock helt mot strömmen och toppnoterar sin aktie. Anledningen till framgången sägs vara intresset för iPhone 4S som är uppföljaren till den tidigare bästsäljaren iPhone 4. 4S har fått ett oväntat stort intresse på marknaden och anses vara anledningen till att Apples aktie rusar i höjden trots att branschen i stort går åt motsatt håll. Apples aktie kostar nu 365 dollar och har sedan 1980 ökat i värde med 10 000 procent. Börsvärdet för Apple uppgår nu till 2 200 miljarder kronor och det är bara Exxon som är större än Apple på listan av USA:s högst värderade företag. En fantastisk resa för ett företag som varit på ruinens brant och dagar ifrån konkurs. Om sagan fortsätter återstår att se, men om Apple fortgående levererar produkter som marknaden älskar, ser framtiden ljus ut.